Sve vijesti po datumu objave: Ime kategorije


30.03.2014. Osijek
Prvenstvo Hrvatske za juniore na PAMPASU - Leon Prvak, ekipno drugi

Nedjelja na PAMPASU je bila u znaku juniora i juniorki koji su se borili za naslove Prvaka Hrvatske u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, a u disciplinama zračne puške i pištolja.

Naše Društvo su predstavljali već dokazani juniori u sastavu: Ćelić Leon Luka, Butković Borna i Zadravec Filip. Da su dečki u dobroj formi, pokazuje i plasman dvojice u finale na zračnom pištolju.

Borna (539) i Leon (557) su ostvarili i plasmane u finale, gdje su obojica dobro startali i lijepo napredovali ka medaljama, no kod 10-og hica Borna je imao 7,4 što ga je nažalost udaljilo od pojedinačne medalje i osvajio je 4 mjesto.

No 4. mjesto je također veliki uspjeh u konkurenciji najboljih juniora Hrvatske. Leon je imao više športske sreće i mirniju ruku, te je odlično završio finalnu seriju te dobio rivala Antu Krištu i po drugi put ove godine postao Prvak Hrvatske u ovoj disciplini, ovaj puta za juniorski uzrast.

U ekipnom poretku naša ekipa je za 9 krugova ostala iza Solinjana, odnosno ekipno smo drugi.

Naše juniorke su nastupile u sastavu: Lučić Martina, Šimić Teodora i Ević Ena. Naša najbolja juniorka bila je Lučić Martina sa 354 kruga, što je nažalost bilo svega 2 kruga od ulaska u finale, a ekipno smo ostvarili 7 mjesto.

BILTEN


17.03.2014. Osijek
Leon seniorski PRVAK Hrvatske u disciplini zračni pištolj

Vukovar je za vikend bio domačin završnom kolu 1.A i 1.B lige u gađanju zračnim oružjem za seniore i seniorke. Ujedno je to bilo i ekipno Prvenstvo Hrvatske zračnim oružjem.

U disciplini zračnog pištolja za seniore, naš član Leon Luka Ćelić sa rezultatom 565 krugova ušao je u finale, gdje je odličnim finalnim nastupom izborio na kraju prvo mjesto i postigao jedan od svojih svakako najznačajnih rezultata, a time i za Društvo donio jedan naslov koji nikada do sada nije ostvarilo naše Društvo.

Odličan nastup našeg Društva na ovom natjecanju potvrđuje i Goran Belcar, koji je samo krugom zaostatka, ostao izvan finala. Sve zajedno, kada tome pribrojimo i nastup Michaela Jonathana Tilhofa sa 553 kruga to je bilo dovoljno za ostvarivanje 1. mjesta ekipno u 1.B ligi i time plasman u 1.A ligu u gađanju zračnim oružjem za slijedeću sezonu.

Kod seniorki nastupile su slijedeće naše članice: Lulić Martina, Aladrović Blaženka, Moser Tatjana i Šetina Tea, a svojim nastupima koroz sva kolo lige ostvarile su u konačnici 5 mjesto lige.

BILTEN


01.03.2014. Osijek
Leon završio kvalifikacijski meč za Olimpijske igre mladih

Naš član Leon Luka Ćelić, najmlađi član hrvatske reprezentacije nastupio je u kvalifikacijama za olimpijske igre mladih. Nažalost solidnih 564 kruga nisu bili dovoljni za izravno uzimanje kvote za odlazaka na Olimpijske igre mladih u Kinu.

Leon je sa tih 564 kruga ostao drugi ispod crte, odnosno ostvario je solidno 11 mjesto.

Rezultati


28.02.2014. Osijek
Martina nastupila na kvalifikacijama za olimpijske igre mladih

Martina je u svom prvom meču u Moskvi za kvalifikacije za olimpijske igre mladih koje se održavaju u kolovozu u Kini, ostvarila relativno slabih 351 krug i nije se plasirala. No pred Martinom je još jedan, važniji meč, a to je nastup na Prvenstvu Europe, gdje joj želimo više uspjeha.

Rezultati


15.02.2014. Osijek
40. Međunarodni susret Slovenija-Hrvatska

Ovogodišnji jubilarni 40. susret reprezentacija Slovenije i Hrvatske u gađanju zračnim oružjem održan je 15. veljače u Zagrebu.

U sastavu naše reprezentacije nastupili su Leon Luka Ćelić i Martina Lučić. Leon je sa ostvarenih 565 krugova bio najbolji junior, a Martina je ostvarila 363 kruga.

Reprezentacija Hrvatske ovaj dvoboj je dobila sa 7:1.

BILTEN


10.02.2014. Osijek
Martina i ove godine najbolja na turniru olimpijskih nada

U Čakovcu, na 3. turniru olimpijskih nada ove sezone, Martina je osvojila 1. mjesto sa 370 krugova.

Bravo Martina.

BILTEN


26.01.2014. Osijek
Martina Leon nastupili na IWK Minhen 2014.

Martina Leon i ove godine su, kao članovi hrvatske reprezentacije, nastupili na prestižnom međunarodnom natjecanju: IWK Munich 2014.

Inače to je najveće natjecanje zračnim oružjem na svijetu, a konkurencija je uvijek izuetna, jer terminom uvijek ide ispred Europskog Prvenstva, tako da svi dolaze vidjeti kako trenutno stoje u odnosu na druge.

U svojim prvim mečevima Martina je postigla 359 krugova, dok je Leon postigao 562 kruga.

Drugi dan su oboje bili puno uspješniji te je Leon ostvario i svoj osobni rekord 569 krugova, a Martina 368 krugova.

Rezultati:

10m zračni pištolj juniorke - 1 dan   10m zračni pištolj juniorke - 2 dan

10m zračni pištolj juniori - 1 dan      10m zračni pištolj juniori - 2 dan


19.01.2014. Osijek
Završena natjecanja 4. kola 1A i 1B Hrvatske lige

U subotu je u Solinu nastupila naša ekipa seniorki u sklopu 4. kola 1A lige, dok su seniori nastupili u Nuštru.

Rezultati: 4 kolo 1A lige   -   4 kolo 1B lige

 


22.12.2013. Osijek
3. kolo 1A i 1B Hrvatske lige u gađanju zračnim oružjem

Na Pampasu je održano 3. kolo 1A Hrvatske lige, koje je ujedno bilo i Izborno natjecanje za one koji kandidiraju za ulazak u reprezentaciju Hrvatske. Ujedno je održano i 3. kolo 1B Hrvatske lige za 5. regiju.

Od naših članova nastupili su: Franc Sakač u disciplini zračna puška odnosno Leon Luka Ćelić zračni pištolj seniori te naša ekipa seniorki u sastavu: Martina Lučić (371 krug), Teodora Šimić (363 kruga), Tea Šetina  (354 kruga), ukupno 1088 krugova, što je bilo dovoljno za 2 mjesto, odnosno 9 bodova u ovom kolu, a u pojedinačnoj konkurenciji nastupila je Blaženka Aladrović (337 kruga).

Franc je ostvario 605,4 kruga i zazuzeo 19. mjesto, dok je Leon pogodio 564 kruga što je bilo dovoljno za 10. mjesto.

Rezultati 1A liga


15.12.2013. Osijek
Trofej Beograda

Leon je u subotu nastupio na Trofeju Beograda. Ostvario je solidnih 560 krugova, što je bilo dovoljno za 22 mjesto u seniorskoj konkurenciji, odnosno 8 mjesto u juniorskoj konkurenciji.

Rezultati