GSD "OSIJEK 1784"
GSD "OSIJEK 1784"
T: +385 31 377 051 F: +385 31 377 061 E: gsd.osijek-1784@os.t-com.hr
EN | HR
Utemeljeno 1784. / Since 1784
×
ZRINJEVAC po drugi put domačin najmlađim strijelcima europe - istočna regija
Monday, 19. May 2014.

Kako i sam naslov kaže po drugi puta u Osijeku, u dvorani ZRINJEVAC, a u organizaciji našeg Društva, ugostili smo najmlađe strijelce europe u kvalifikacijama za europsku ligu mladih zračnim oružjem.

Vjerujemo da sada svi koji imalo prate streljaštvo znaju da se radi o \"nekome malo drugačijem\" streljaštvu. Mladi strijelci europe nadmeću se u timovima od po dv ...

više

Nastupi naših članova na III kolu KUPa RH u TRAP-u
Monday, 19. May 2014.

U Novigradu je održano treće kolo KUPa RH u disciplini TRAP. Od naših članova nastupili su: Blažević Nikola u seniorskoj konkurenciji, koji je pogodio 85 golubova, dok su u konkurenciji seniorki nastupile Ana Bana i Iva Bagarić. Ana je pogodila 45 goluboba, no veseli nastup mlade Ive Bagarić koja je pogodila samo golub manje, 44. goluba.

više


Leon osvojio i treći naslov zračnim pištoljem - kadeti ekipno PRVACI
Monday, 12. May 2014.

Kadeti našeg Društva u nedjelju su nastupili na kadetskom Prvenstvu Hrvatske zračnim pištoljem u sastavu: Ćelić Leon Luka, Butković Borna i Zadravec Filip.

Kako je bilo i očekivano naši kadeti su osvojili naslov ekipnih Prvaka Hrvatske, dok je Leon odličnim finalnim gađanjem uz naslov Prvaka Hrvatske u kadetskoj konkurenciji, ostvario i novi državni rekod.

...

više

Kuna Josip 3. u Plzenu - postavio novi državni REKORD
Thursday, 08. May 2014.

Već prvog dana natjecanja na ovogodišnjem 45-om Grand Prrix of Liberation, naš senior Josip Kuna u olimpijskoj disciplini 50m puška ležeći, u konkurenciji 180 puškara, odličnim nastupom od 626,6 krugova ulazi u finale.

Odličan nastup i ulazak u finale, još boljim finalnim gađanjem pretvara u 3. mjesto na ovom prestižnom međunarodnom natjecanju.

O ...

više

II kolo KUPa u disciplini TRAP održano na PAMPASU
Monday, 28. April 2014.

Za vikend naša streljana ugostila je strijelce iz programa Letećih meta na II kolu KUPa Hrvatske. Od naših nastupili su Blažević Nikola, Magić Matej i Bagarić Ivan u muškoj konkurenciji dok su kod seniorki nastupile: Baban Ana, Lagetar Ivana i Iva BAgarić. Pohvale Ani Baban koja je u finalnim gađanjima bila najbolja seniorka.

više


Ana i Matej ostvarili nastupe na I kolu KUPa u TRAPu
Monday, 14. April 2014.

Protekli vikend Ana Baban i MAtej Magić nastupili su u disciplini TRAP na I kolu KUPa Hrvatske u Zadru. Matej je pogodio 89 golubova, dok je Ana pogodila 47.

BILTEN


Ana i Matej odlični na pozivnom turniru u Novigradu
Monday, 31. March 2014.

Za vikend naši članovi Ana Baban i Matej Magić sudjelovali su na pozivnom turniru u Novigradu gdje su, oboje u disciplini TRAP ostvarili odlične rezultate. Ana je napravila 59 golubova, što je svega par golubova do norme za reprezentaciju. Ana time pokazuje kako je sve bolja i sve bliže učasku u reprezentaciju.

Kod juniora nastupio je naš Matej Magić, koji je također ...

više

Prvenstvo Hrvatske za juniore na PAMPASU - Leon Prvak, ekipno drugi
Sunday, 30. March 2014.

Nedjelja na PAMPASU je bila u znaku juniora i juniorki koji su se borili za naslove Prvaka Hrvatske u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, a u disciplinama zračne puške i pištolja.

Naše Društvo su predstavljali već dokazani juniori u sastavu: Ćelić Leon Luka, Butković Borna i Zadravec Filip. Da su dečki u dobroj formi, pokazuje i plasman dvojice u finale na zr ...

više

Leon seniorski PRVAK Hrvatske u disciplini zračni pištolj
Monday, 17. March 2014.

Vukovar je za vikend bio domačin završnom kolu 1.A i 1.B lige u gađanju zračnim oružjem za seniore i seniorke. Ujedno je to bilo i ekipno Prvenstvo Hrvatske zračnim oružjem.

U disciplini zračnog pištolja za seniore, naš član Leon Luka Ćelić sa rezultatom 565 krugova ušao je u finale, gdje je odličnim finalnim nastupom izborio na kraju prvo mjesto i postigao je ...

više

Leon završio kvalifikacijski meč za Olimpijske igre mladih
Saturday, 01. March 2014.

Naš član Leon Luka Ćelić, najmlađi član hrvatske reprezentacije nastupio je u kvalifikacijama za olimpijske igre mladih. Nažalost solidnih 564 kruga nisu bili dovoljni za izravno uzimanje kvote za odlazaka na Olimpijske igre mladih u Kinu.

Leon je sa tih 564 kruga ostao drugi ispod crte, odnosno ostvario je solidno 11 mjesto.

više


desno prvo na početnoj
poveznice
desno drugo na početnoj
poveznice
desno treće na početnoj
poveznice